A&M Logo
header

Diensten

Voor u als ondernemer of particulier leveren wij verscheidende diensten. Hieronder een aantal voorbeelden van de diensten waarin wij voorzien. Staat de door u gewenste dienst hier niet bij? Neem contact met ons op en wij kunnen de opties met u bespreken.

Ondernemers

Wilt u starten met een eigen bedrijf of loopt u huidige bedrijf nog niet zoals gewenst? Geen probleem, wij kunnen u helpen met uw bedrijfsplan, bedrijfsadministratie, bedrijfsstructuur en bedrijfsefficientie.

Administratie

Bij veel ondernemers is het verzorgen van de financiële administratie een noodzakelijk kwaad dat nu eenmaal behoort bij het hebben van een eigen bedrijf. Wij kunnen voor u veel werk en zorgen uit handen nemen. Uw administratie is bij ons dan ook in goede handen. Bij ons krijgt u een vaste medewerker die al uw vragen kan beantwoorden en u kan helpen in het voeren van een nette en gestructureerde administratie. Zo maken we het voor u makkelijk en overzichtelijk.

Jaarrekening

De jaarrekening van een onderneming moet voldoen aan tal van wettelijke eisen. De jaarrekening vormt de basis van uw bedrijfsadvies. In een jaarrekening worden uw kosten, omzet en winst uiteen gezet zodat we u ook kunnen adviseren waar er nog wat te winnen is in uw bedrijf. Verder is de jaarrekening van uw onderneming een cruciaal document waarop banken en kredietverzekeraars u en uw onderneming beoordelen.

Fiscale zaken

Als ondernemer krijgt u te maken met tal van fiscale aangiften zoals Omzetbelasting, Loonheffing, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Het behartigen van uw fiscale zaken gaat echter verder dan het goed invullen van de aangifte. Wij kunnen u door middel van tax-planning adviseren over hoe we voor u ervoor kunnen zorgen dat u op lange termijn niet teveel betaald.

Startersbegeleiding

Als startende ondernemer heeft u vast veel vragen betreffende de bedrijfsvoering van uw onderneming. Dit beperkt zich niet alleen tot de ondernemingsvorm maar ook hulpvragen bij het opstellen van een ondernemingsplan en het aanvragen van kredieten.

Begin 2020 wilde ik graag een bedrijf overnemen, ik ging hierover in gesprek met Rob. Rob heeft mij geholpen in het maken van een bedrijfsplan en heeft prognoses gemaakt waardoor ik binnen korte tijd mijn lening bij de bank heb kunnen regelen. Hoewel ik goed ben in een eigen vak weet ik niks van administratie, ik heb er daarom voor gekozen om extra begeleiding te ontvangen voor het voeren van een administratie. Ingrid heeft mij hier in geholpen waardoor ik nu precies weet wat ik moet aanleveren en een vast iemand heb die ik altijd kan bellen of mailen met vragen wanneer ik er toch even niet uitkom.

— Sarah

Bedrijfskundige adviezen

U bent al enige tijd ondernemer en u wilt graag verder maar u weet niet hoe. Dit is heel gewoon, want dit is wel een van de meest gedocumenteerde vraag uit de bedrijfskunde en komt bij iedere ondernemer voor. Met onze uitgebreide bedrijfskundige achtergrond kunnen wij met u een plan definiëren waarop u als ondernemer verder kunt met uw onderneming.

Salarisadministratie

Wordt uw onderneming groter dan denkt u wellicht aan het aannemen van personeel. Het hebben van personeel vraagt meer dan het tewerkstellen en het uitbetalen van de salarissen. Naast dat wij tegen aantrekkelijke tarieven voor u de salarisadministratie kunnen verzorgen, kunnen wij tevens adviseren op de overige personeel gerelateerde vragen die u mocht hebben als ondernemer.

Particulieren

Natuurlijk kunt u als particulier ook bij ons terecht, wij zijn dan ook gespecialiseerd op meerdere aspecten betreffende uw belasting en geldzaken.

Inkomstenbelasting

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker, is de slogan van de Belastingdienst. Voor veel mensen blijft echter het goed invullen van hun aangiften inkomsten belasting een jaarlijks terugkerende uitdaging waarvoor zij liever een specialist inhuren. Door middel onze vele jaren ervaring kunnen wij dit dan ook perfect voor u verzorgen en vele vragen voor u beantwoorden.

Erfbelasting

Ook wel bekend onder de noemer Successierecht, is dit de belasting die betaald dient te worden over de door u te ontvangen erfenis na overlijden van uw dierbare. Door tijdig met ons hierover in gesprek te gaan kunnen we voor u een plan maken waardoor het net en overzichtelijk georganiseerd is in tijden van groot verlies.